Acasă » REGIONAL » Moldova » Inițiativă de lăudat din partea unui tânăr afacerist din Pașcani. „VOTEAZĂ și primești o cafea din partea casei!”
thomplast

Inițiativă de lăudat din partea unui tânăr afacerist din Pașcani. „VOTEAZĂ și primești o cafea din partea casei!”

Administratorul unui local din Pașcani a găsit o metodă inedită pentru a încuraja mersul la vot la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în data de 26 mai a.c.. Cei care se vor prezenta cu buletinul ștampilat la local vor primi o cafea din partea casei.

Este vorba despre Silviu Moraru, proprietarul localului Incanto Cafe. Contactat telefonic, afaceristul a explicat faptul că decizia luată nu are conotație politică și că își dorește pur și simplu ca pășcănenii să se implice mai mult atunci când vine vorba despre viitorul țării. „Nu am făcut și nici nu fac politică. Am luat această decizie pentru ca prezența la vot să fie cât mai mare. Este important să fie așa. Pentru mine nu contează cu cine votează pășcănenii. Când am luat decizia să ofer o cafea din partea casei pentru cei care vin cu buletinul ștampilat am gândit în așa fel încât să nu influențez cu nimic decizia celui care votează”, a precizat Silviu Moraru.

Întrebat de așteptările pe care le are ca și prezență din partea tineretului la vot pe plan local, afaceristul a precizat că își dorește să fie cât mai mulți. „Îmi doresc să iasă cât mai mulți să voteze. Dar nu m-am referit prin acea postare doar la tineret”, a mai spus administratorul cafenelei.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean depistat băut la volanul unei mașini

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, ...