Acasă » REGIONAL » Moldova » Grădiniță modernă în satul Gura Bâdiliței din comuna Vânători
primar constantin lupu jurnalul regional

Grădiniță modernă în satul Gura Bâdiliței din comuna Vânători

Veste bună pentru prichindeii din satul Gura Bâdiliței, comuna Vânători. Grădinița din localitate se află în plin proces de modernizare. Primarul comunei Vânători, Constantin Lupu a reușit să obțină finanțare de la Guvernul României pentru amenajarea unității de învățământ.

Ca urmare, construcția, veche din anii 1960, a fost consolidată, are un nou acoperiș, va avea spații adecvate actului educațional și grupuri sanitare moderne. Proiectul de modernizare reabilitare și dotare a imobilului, care va fi redat celor mici anul viitor, se ridică la o investiție de 1.363.893 lei, fondurile provenind prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Amintim faptul că odată cu începerea noului an școlar în satul Crivești, comuna Vânători, a fost dată în folosință unitatea școlară ce a fost reabilitată și modernizată tot prin PNDL II. Suma investită a fost de 1.840.280 lei.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...