Acasă » REGIONAL » Harlau » Infractiuni cu ocazia minivacantei de Sf. Maria. Amenzi uluitoare de peste 400 000 lei
pmp

Infractiuni cu ocazia minivacantei de Sf. Maria. Amenzi uluitoare de peste 400 000 lei

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii ieşeni au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În 5 zile, poliţiştii ieşeni au constatat peste 100 de infracţiuni, au aplicat peste 1.000 de sancțiuni contravenționale, au reţinut aproape 60 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare auto.

Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c., peste 700 de poliţişti ieşeni au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare. În urma activităţilor desfăşurate, în perioada 11-15 august a.c., au fost constatate 104  infracţiuni, dintre care 25contra persoanei, 53 contra patrimoniului și 16 la regimul siguranței rutiere. În această perioadă, au fost surprinși în flagrant 14 autori de infracțiuni, față o parte dintre aceştia  fiind luate măsuri preventive, iar 6 persoane care erau urmărite au fost depistate de polițiști.

Au fost aplicate 1.098 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 407.589 de lei, dintre care 223 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au aplicat 819 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 4 pentru consum de alcool și 254 pentru viteză neregulamentară.

Camăsură complementară, poliţiştii au reţinut 56 de permise de conducere, dintre care 18 pentru consum de alcool şi 43 pentru viteză, fiind retrase 12 de certificate de înmatriculare auto.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...