Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Meghan Markle a născut un băiețel
nomad

Meghan Markle a născut un băiețel

Meghan Markle, soția Prințului Harry și Ducesă de Sussex, a adus pe lume primul ei copil, un băiețel.

În cursul zilei de luni, 6 mai, Palatul Regal a anunțat faptul că ducesa intrase în travaliu la primele ore ale zilei. Până acum nu se știau detalii despre noul bebeluș regal, mulți crezând că acesta s-a născut deja. Soția Prințului Harry depășise deja termenul de 40 de săptămâni cu aproape o săptămână. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex.

„Suntem încântați să vă anunțăm că Altețele Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex și-au întâmpinat primul născut, în dimineața zilei de 6 mai 2019. Fiul Înălțimilor Lor Regale cântărește 3 kilograme și 260 de grame. Atât Ducesa cât și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul le mulțumește membrilor publicului pentru că le-au împărtășit încântarea și i-au susținut în această perioadă specială din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite zilele următoare”, este mesajul transmis pe Instagram.

Anunțul Palatului Buckingham

De asemenea, Palatul Buckingham a anunțat că Meghan a născut la casa sa de pe domeniul Windsor un băiețel în această dimineață, la ora locală 05:25 (03:26 ora României). „Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwell, ducii de Cambridge, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și contele  Spencer au fost informați și sunt încântați de această veste”, au precizat reprezentanții Casei Regale.

Sursa www.unica.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

BRIGITTE L-A RECLAMAT LA POLIȚIE PE FIUL EI CĂ I-A FURAT MAȘINA. ADOLESCENTUL AR FI FOST SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE ȘI…

! Brigitte Sfăt l-a reclamat la Poliție pe fiul ei că i-a furat mașina. Adolescentul ...