Acasă » REGIONAL » Pascani » Modificari importante la angajarile ce se doresc a fi facute la Primaria Valea Seaca
pmp

Modificari importante la angajarile ce se doresc a fi facute la Primaria Valea Seaca

Consilierii locali din comuna Valea Seaca au adus o serie de modificari la angajarile ce se doresc a fi facute la Primarie. Atat cei din Opozitie cat si alesii de la Putere au cerut ca la doua posturi ce vor fi ocupate prin concurs sa se ceara experienta in domeniu. Consilierul local Valeriu Roman a explicat faptul ca s-a confruntat cu probleme pe timpul cat a fost primar si a facut angajari. „Spre exemplu la functia de jurist eu cred ca ar trebui sa se ceara ca si criteriu de angajare cel putin trei ani de experienta in domeniu. Cand am fost primar am angajat pe functia de jurist un debutant. Persoana respectiva a stat cat sa acumuleze experienta dupa care a plecat in alta parte. Nu mi se pare firesc acest lucru”, a precizat Valeriu Roman. De acord cu edilul au fost si restul consilierilor.
Mai mult, acestia au cerut ca experienta in domeniu sa se ceara si la functia ce urmeaza a fi scoasa la concurs pentru Compartimentul Urbanism. Restul posturilor vacante pot fi ocupate de catre debutanti. Mai precizam faptul ca legislativul comunei Valea Seaca a aprobat un post de administrator public. In sedinta de astazi au fost aduse modificari la contractul de management dupa care proiectul a fost aprobat in unanimitate de voturi.
Amintim faptul ca la Primaria Valea Seaca se doreste sa se scoata la concurs un numar de 6 functii publice. Este vorba despre cate un post la Compartimentul Contabilitate, Compartimentul Juridic, Urbanism, Administratie Publica, Agricol si Cultura.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...