Acasă » EVENIMENT » Muncitor „îngropat” de viu în comuna Cotnari | FOTO
pmp

Muncitor „îngropat” de viu în comuna Cotnari | FOTO

La ora 10:11, apelul la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile cu privire la o persoană surprinsă sub un mal de pământ în localitatea Cotnari din județul Iași. Pentru gestionarea acestui eveniment, au fost mobilizate echipe specializate.

Echipajele de pompieri din Iași și Târgu Frumos s-au deplasat rapid la locul solicitării. Victima, un bărbat inconștient surprins sub pământ, a fost extras cu succes de către echipajele detașamentului de pompieri Târgu Frumos. Aceasta a fost predată echipajului medical SAJ și i s-au acordat îngrijiri medicale imediate.

Manevrele de resuscitare au început pentru victima extrasă, iar starea lor va fi monitorizată atent în continuare. Incidentul a implicat două persoane – un bărbat în vârstă de 42 ani și o persoană asistată medical în vârstă de 45 ani – care lucrau la canalizare.

„Ora 10:11 apel 112, persoană surprinsă sub pământ. Intervenție pentru salvarea unei persoane surprinsă sub un mal de pământ, în localitatea Cotnari, județul Iași.

Pentru gestionarea evenimentului se deplasează din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iasi, 1 Container Multirisc, 1 echipaj de descarcerare iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos, 1 autospecială de intervenție, 1 echipaj de prim ajutor calificat. La locul intervenției se deplasează și un echipaj cu medic de la SAJ Iași.

Echipajele din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos au ajuns la locul solicitării. Este o persoană de sex masculin, inconștientă, surprinsă de la brâu în jos. Celelalte echipaje au fost întoarse din drum deoarece victima a fost extrasă de către echipajele Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos.
Victima, în stare de inconştientă a fost predată echipajului medical SAJ sosit la locul solicitării.  Se acordă îngrijiri medicale pentru o persoană de sex masculin care lucra la canalizare. Pentru victima extrasă au început manevrele de resuscitare. Cele două victime sunt bărbați, persoana în SCR, 42 de ani, persoana asistată medical, 45 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Din păcate, persoana resuscitată a decedat!

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...