Acasă » REGIONAL » Moldova » Musafiri de seamă la Primăria Pașcani. A fost semnat Acordul de Cooperare
nomad

Musafiri de seamă la Primăria Pașcani. A fost semnat Acordul de Cooperare

Întâlnire de seamă la Primăria Pașcani. În cursul zilei de astăzi primarul Dumitru Pantazi a primit vizita primarului din localitatea Ialoveni – Republica Moldova. Cu această ocazie cei doi edili au semnat Acordul de Cooperare între Municipiul Pascani – Romania si Orașul Ialoveni – Republica Moldova.

„La sediul administrației locale a fost semnat Acordul de Cooperare între Municipiul Pascani – Romania si Orașul Ialoveni – Republica Moldova, având în vedere că pe viitor se intenționează cooperarea celor două localități si pe plan financiar, aspect ce va întări caracterul special al relațiilor din România și Republica Moldova, in acest sens fiind aduse o serie de modificări la HCL 57/2011 Si HCL 175/2016 prin proiectul de hotărâre votat la sfârșitul lunii noiembrie a.c. in cadrul Consiliului Local.

Cu ocazia prezentii primarului din Ialoveni, Sergiu Armasu, la sediul Primariei Municipiului Pascani, l-am felicitat pentru castigarea unui nou mandat si am avut discuții privind proiectele in desfasurare pentru fiecare comunitate dar si cum sa promovăm schimburile de bune practici si de experienta in domenii de interes reciproc pentru dezvoltare localităților, precizează reprezentanții Primăriei Pașcani.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Ce trebuie să știe cei care merg la ștrand pe timpul pandemiei. Recomandările date de autorități

Temperaturile ridicate le-au amintit celor care nu au plecat în concediu de ștranduri și piscine. ...