Acasă » REGIONAL » Harlau » Noi controale printre comerciantii din Harlau

Noi controale printre comerciantii din Harlau

La data de 21/22 octombrie a.c., în intervalul orar 18.00-02.00 polițiștii rutieri și cei de la ordine publică din cadrul Poliției Orașului Hîrlău  au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere, prevenirea faptelor comise cu violență și a comerțului ilicit. Au fost vizate de acțiune 5 zone.

 

Au fost controlate 22 de unități comerciale. Au fost legitimate 105 persoane și controlate 59 de autovehicule. Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale dintre care 5 pe linie rutieră și 11 pe linie de ordine publică. Valoarea sancțiunilor este de 6.395 lei. A fost constatată o infracțiune, în flagrant. 

 

Spre exemplu, a fost sancționat contravențional, cu 300 lei amendă, un bărbat, de 32 ani, întrucât a provocat scandal în loc public, pe raza orașului Hîrlău, adresând injurii unui cunoscut. De asemenea, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 200 lei, un bărbat, din comuna Erbiceni, deoarece consuma băuturi alcoolice în fața unui magazin din comuna Erbiceni.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...