STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Noi nereguli depistate de politisti in orasul Harlau. O femeie a fost surprinsa conducand o masina radiata in urma cu circa 3 ani de zile
pmp

Noi nereguli depistate de politisti in orasul Harlau. O femeie a fost surprinsa conducand o masina radiata in urma cu circa 3 ani de zile

 

Actiune de amploare a politistilor din orasul Harlau. Oamenii legii au acţionat ieri, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit cu produse de contrabandă, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie a autovehiculelor şi pietonilor, pe drumurile publice.

 

Au fost verificați 31 de agenți economici, 22 de atelaje hipo. Au fost legitimate 140 de persoane. 

 

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.880 de lei, dintre care 11 conform Legii nr. 12/1990, 9 conform Legii nr. 61/1991, 5 conform O.U.G nr. 195/2002 și 6 conform altor acte normative.

 

Au fost reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare. De asemenea, a fost constatată în flagrant o infracțiune la regimul rutier. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 130 de lei.  

 

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Deleni, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, întrucât a expus spre vânzare produse cu termen de valabilitate expirat, fără a avea preţul afişat la mai multe produse şi având produse pentru care nu deţinea documente de provenintă.

 

 O femeie de 37 ani, din orașul Târgu Frumos, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, întrucât a oferit spre vânzare încălţăminte uzată second hand fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege.

 

Nici un tânăr de 19 ani, din comuna Plugari, nu a scapat de sanctiune. A primit o amenda in cuantum de 290 de lei întrucât a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga, din oraşul Hîrlău şi a efectuat manevra de oprire în zona de acţiune a indicatorului depăşirea interzisă.

 

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au oprit pentru control un autoturism condus, pe raza oraşului, de o femeie de 33 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constat că autoturismul a fost radiat din circulaţie din data de 18 ianuarie 2014. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea drumurile publice ale unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...