Acasă » EVENIMENT » O casă a fost incendiată în stil mafiot
thomplast

O casă a fost incendiată în stil mafiot

O casă din orașul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a fost incendiată în stil mafiot. Proprietarii sunt plecați la muncă în Anglia, astfel că nu au fost victime, potrivit Mediafax.

În noaptea de marți spre miercurim, angajații ISU Teleorman au fost chemați să intervină la un incendiu produs la o casă din orașul Roșiorii de Vede.

Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, care se manifestau la mansardă și acoperiș pe o suprafață de 200 de metri pătraţi, au intervenit 17 pompieri cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Potrivit ISU Teleorman, lupta cu focul a durat mai bine de două ore. Proprietarii nu erau în țară, iar probabilitatea unei mâini criminale este foarte mare.

„Noi credem că focul a fost pus intenționat. Proprietarii erau de etnie romă și sunt plecați la muncă în Anglia. Oricum va cerceta poliția, dar noi credem că la mijloc e o acțiune intenționată a vreunui individ aflat în relații tensionate cu proprietarii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Pompierii au reușit stingă toate focarele și să salveze bunuri materiale evaluate la peste 300.000 de lei, reprezentând parterul casei de locuit, cu o suprafață de 350 mp și mai multe bunuri materiale de uz gospodăresc.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Aproape jumătate dintre elevi au luat bac-ul de toamnă. O singură medie peste 9 la Iași

Mai puţin de jumătate dintre candidaţii înscrişi în judeţul Iaşi la examenul de bacalaureat, sesiunea ...