Acasă » REGIONAL » Iasi » Omul de afaceri care era să omoare un copil, beat şi drogat fiind, ținut cu forța în casă
nomad

Omul de afaceri care era să omoare un copil, beat şi drogat fiind, ținut cu forța în casă

Tribunalul Iaşi a decis să menţină măsura arestului la domiciliu în cazul omul de afaceri care, acum două luni, a fost aproape de a strivi cu maşina un copil după ce s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihotrope.

Dumitru Maricel Stan este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive, dar şi de tentativă la omor. Potrivit anchetatorilor, în seara de 22 iulie, în jurul orei 19, Maricel Stan a condus un Mercedes cu numărul de înmatriculare IS 12 XFV pe aleea Sadoveanu din Iaşi, dinspre Rond Agronomie spre localitatea Breazu. „În dreptul Muzeului Mihail Sadoveanu, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe trotuar, a intrat în coliziune şi a dislocat un stâlp de beton şi un indicator rutier, acroşând şi persoana vătămată minoră M.J.C, cauzându-i leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale“, au precizat procurorii.

Stan era băut, dar şi sub influenţa unor susbstanţe psihotrope de genul celor din pastilele Xanax, găsite în maşina sa imediat după accident. Tot în vehicul a fost găsită şi o sticlă de whiskey Jack Daniel’s. Cele două probe de sânge prelevate de la individ au relevat valori de 1,41 g/l alcool, respectiv de 1,17 g/l. Sursa: Ziarul de Iași
G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Adolescent din Sirețel surprins la volanul unei mașini deși nu avea permis

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au oprit, pentru control, pe ...