Acasă » REGIONAL » Moldova » Pantazi către niște cetățeni din Boșteni: „Cum ați stat 60 de ani fără asfalt, veți mai sta încă 60 de ani, și vă promit că în următorii 30 de ani nu veți mai vedea urmă de asfalt pe aici”

Pantazi către niște cetățeni din Boșteni: „Cum ați stat 60 de ani fără asfalt, veți mai sta încă 60 de ani, și vă promit că în următorii 30 de ani nu veți mai vedea urmă de asfalt pe aici”

O postare pe rețeaua de socializare Facebook a stârnit controverse printre internauții pășcăneni. În cursul zilei de ieri, primarul Dumitru Pantazi s-a deplasat în scop electoral în suburbia Boșteni. Aici, în apropiere de strada Libertății, un grup de cetățeni l-au apostrofat cerându-i explicații cu privire la o porțiune de stradă rămasă neasfaltată, unde își au domiciliul mai multe familii. În urma discuțiilor purtate cu edilul șef, oamenii din zonă spun că au fost batjocoriți și amenințați. Iată ce spune Sabina Bîrsan în postare, una din persoanele care a reclamat prin rețeaua de socializarea atitudinea primarului.

„Vă rog, citiți!! Astăzi (ieri – n.r.), în jurul orei 14, domnul primar Dumitru Pantazi al municipiului Pașcani a făcut un drum până pe Strada Libertății din suburbia Boșteni (în capătul străzii, mai exact la 970m care urmează să fie asfaltați, lăsând uitați și ultimii 350m ai străzii, cu toate că banii au fost alocați pentru tot drumul). Revenind, după 4 ani de ignoranță, a venit cu amenințări, cu ton ridicat și cu nervi pentru a discuta cu locatarii. Acesta s-a supărat din pur adevăr când a fost prins cu minciuna, trecând brusc la amenințări, citez: “Cum ați stat 60 de ani fără asfalt, veți mai sta încă 60 de ani, și vă promit că în următorii 30 de ani nu veți mai vedea urmă de asfalt pe aici.” (Sigur are logică ce a spus), “Pe dumneavoastră o să vă rezolv cu terenul de fotbal (teren care se pare că va fi amenajat într-o râpă) pe care mi l-ați cerut d-le Patrașcu iar voi să stați până o-i mai veni eu pentru asfalt.”, “V-a mințit Rățoi 30 de ani, acum votați-l pe pe hoțu’ de Pintilie c-a să vă facă el.”, “Datorită mie aveți voi gaz și iluminat stradal, că doar nu a -chicat nica- din cer.” , ” Voi știți câți bani costă asfaltarea? 25 de milioane de euro, toată strada, mă!”
Vă mulțumim, d-le primar că v-ați făcut treaba și că v-ați gândit la cetățeni și nu doar la interesele personale. După comportamentul pe care l-ați abordat, sigur veți fi votat…dar oare de cine?”.

În urma unor discuții purtate cu primarul Dumitru Pantazi, acesta neagă faptul că ar fi fost vorba despre amenințări. Însă, recunoaște că a explicat cetățenilor că nu vor vedea asfalt în curând. „Nu am amenințat pe nimeni. Am avut o întâlnire cu ei și au început să îmi spună de asfalt. De 60 ani de zile nu s-a făcut nimic iar acum vin cu pretenții și mofturi să fie turnat asfalt. Dar nu sunt mulțumiți ei de ei, ce să mai spun de comportamentul lor. Am băgat 23 miliarde (lei vechi – n.r.) în zonă pentru iluminat și asfalt. Ei sunt supărați că nu am început cu asfaltul din capătul lor ci din celălalt capăt. Am făcut acest lucru în urma discuțiilor avute cu constructorul, în urma unei analize tehnologice. Dar e campanie și sunt puși de Pintilie să facă scandal (Marius Pintilie, candidat PNL, n.r.)”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

Reporterii noștri au încercat să afle un punct de vedere și din partea candidatului PNL însă, ca de obicei, acesta nu răspunde la apelurile telefonice sau sms-uri. Astfel că nu se știe dacă atitudinea acestora este pur electorală sau nu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un bărbat din Scobinți pentru trei bidoane de țuică

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit ...