Acasă » REGIONAL » Moldova » Parc modern amenajat în Verșeni, Miroslovești, pe locul fostului C.A.P. Iată cum va arăta

Parc modern amenajat în Verșeni, Miroslovești, pe locul fostului C.A.P. Iată cum va arăta

Conducerea Primăriei Miroslovești a demarat procedurile legale în vederea amenajării unui parc modern în centrul satului Verșeni. Primarul Constantin Cojocaru a declarat pentru Jurnalul Regional că la ora actuală proiectul se află în procedura de ofertare urmând ca mai apoi, după analiza ofertelor, să se stabilească firma ce va executa lucrarea.

„Avem un proiect finanțat din fonduri de la bugetul local pentru amenajarea unui parc în centrul satului din Verșeni, pe locul fostului C.A.P. Ne dorim să amenajăm un parc, un spațiu verde, cu mobilier specific, un sistem de iluminat modern și cu spații de joacă pentru copii. De asemenea, în zonă va fi amplasat și un amfiteatru. Proiectul a fost gândit de către un specialist în domeniu iar la ora actuală ne aflăm în perioada de ofertare pentru execuția lui”, a declarat primarul comunei Miroslovești, ing. Constantin Cojocaru.

Edilul șef a mai declarat faptul că în aceste zile au început lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Căminului Cultural din satul Soci. „S-a eliberat autorizația de construcție iar firma câștigătoare în urma licitației făcute (SC Marvio SRL din Pașcani – n.r.) a demarat pașii pentru implementarea lui. Proiectul este finanțat din fonduri europene iar valoarea acestuia este de aproximativ 19 miliarde de lei vechi”, a mai spus primarul comunei Miroslovești.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dragobete, 24 februarie – Astăzi se sărbătorește ziua îndrăgostiților în varianta românească

Astăzi se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în varianta ei românească. Sărbătoarea e cunoscută sub denumirea de ...