Acasă » REGIONAL » Moldova » Pășcăneanca Elena Ilie a ajuns în finală la Vocea României
nomad

Pășcăneanca Elena Ilie a ajuns în finală la Vocea României

Un ultim pas pentru Elena Ilie pentru câștigarea show-lui Vocea României. Tânăra pășcăneancă, sub îndrumarea artistului Smiley, a reușit să impresioneze cu vocea ei și a ajuns în finală. Elena Ilie este din Pașcani și studiază la Liceul Teoretic Miron Costin. Își moștenește tatăl, pentru că și acesta cântă la chitară și a făcut parte dintr-o  trupă în tinerețe. Acesta și-a dat seama că fiica sa este talentată și a dus-o pe la diferiți profesori. Avea 7 ani atunci când a început cursurile de canto, și de atunci muzica a rămas o constantă în viața sa, informează viva.ro.

I se potrivește muzica de jazz

Elenei îi place foarte mult muzica rock, însă spune că nu are voce pentru acest gen. Îi plac și Pink Floyd, ACDC, Guns and Roses, însă, din păcate, vocea ei este prea dulce’ pentru a le cânta piesele. Cânta cu plăcere muzică jazz, căci este un gen care i se potrivește. Are vocea flexibilă și poate cânta foarte ușor Zaz. Muzica e cea mai bună prietenă a sa, e confidentul ei, medicamentul ei. Cântă și ascultă muzică atunci când e supărată, și lucrul ăsta o face să se simtă mai bine.

A renunțat la dans, deși are o vitrină plină cu trofee!

Elena Ilie, concurentă în echipa Smiley la Vocea României, a făcut 7 ani de dans sportiv și are acasa o vitrină plină de trofee. A renunțat pentru că nu mai avea timp, însă și din cauza faptului ca nu își găsea un partener de înălțimea ei. Profa ei de canto este Andra Botez, finalista emisiunii Cântă acum cu mine și spune că și-a găsit stilul muzical datorită ei. Mai multe despre Elena citiți aici

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...