Acasă » Administratie » Pintilie îi ia pe pășcăneni de proști. MANIPULARE GROSOLANĂ din partea PNL Pașcani. Fake-uri disperate pentru voturi
pmp

Pintilie îi ia pe pășcăneni de proști. MANIPULARE GROSOLANĂ din partea PNL Pașcani. Fake-uri disperate pentru voturi

Candidatul PNL Marius Pintilie prin aghiotanții acestuia continuă să recurgă la o serie de fake-uri cu scopul disperat de a atrage simpatizanți și voturi. De o perioadă de timp sunt făcute postări pe rețelele de socializare, pe pagina PNL, cu imagini menite să prostească electoratul. Trucajele sunt la ordinea zilei. Primarul Marius Pintilie crede cel mai probabil că pășcănenii sunt ușor de prostit și manipulat.

Mai precis, în cursul zilei de ieri, pe pagina de Facebook PNL a fost postat un text cu poze în care liberalii spun că cei de la PSD fac pachete și sunt distribuite chiar de candidatul PSD – Dumitru Pantazi. O parte din poze sunt făcute, spre exemplu, din luna decembrie când social democrații pășcăneni au dăruit de sărbători, ca în fiecare an, pachete familiilor cu o situație socială precară. Asta pentru că Marius Pintilie s-a împotrivit să dea tichete cadou de la bugetul primăriei pentru cei cu situații sociale instabile. De asemenea, alte poze sunt din alte perioade ale anului însă nicidecum acum, în campanie electorală. (Vezi dovada AICI)

CITEȘTE ȘI: Sprijin pentru cei nevoiași din Pașcani. Pachete de Crăciun pentru familii cu situații financiare precare | VIDEO | FOTO

Cum liberalii simt, mai ales Marius Pintilie, că sfârșitul la conducerea primăriei este aproape, au postat o altă fotografie menită să prostească cetățenii unde pe fundal se observă membrii PSD că împart pliante și nu pachete. În fața acestora este o tânără cu sacoșe, venită probabil de la cumpărături, ce nu are nici o legătură cu Dumitru Pantazi sau candidații social democrați. Însă, peneliștii lasă să se înțeleagă din postare că ar fi sacoșe cu pachete PSD. (Vezi foto mai jos)

Manipularea grosolană continuă din partea celor de la PNL Pașcani prin crearea unor trucaje copilărești unde Dumitru Pantazi, candidatul PSD la funcția de primar, ar oferi o sacoșă cu alimente cel mai probabil unei bătrâne. (Vezi fotografia de mai jos)

Amintim faptul că zilele trecute un candidat PSD la funcția de consilier județean a fost bătaia de joc a consilierului primarului Marius Pintilie, angajat la primărie ca așa zis purtător de cuvânt dar plătit degeaba din banii cetățenilor. (Vezi AICI despre ce este vorba)

Citește și: DISPERARE la PNL Pașcani. Campanie denigratoare la adresa contracandidaților. BEC a sesizat organele de anchetă

Iată postarea manipulatoare a celor de la PNL Pașcani:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...