Acasă » REGIONAL » Moldova » Primar prins beat cui la volan. Avea 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat

Primar prins beat cui la volan. Avea 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat

Dorin Ioan Pînzar (PSD), primar al comunei Suceviţa din anul 2012, s-a ales cu dosar penal după ce, joi dimineaţă, la ora 3.30, a fost prins de poliţişti chiar în faţa Primăriei la volanul unui Logan, în stare avansată de ebrietate. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că Pînzar avea 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Joi, 17 februarie, în jurul orelor 03.30, lucrătorii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea au oprit pe DN 17A, în dreptul Primăriei comunei Suceviţa, un autoturism Dacia Logan. Au fost efectuate semnale regulamentare de oprire, şoferul conformându-se acestora.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana lui Pînzar Ioan, primarul comunei Suceviţa, care a prezentat pentru control documentele personale şi cele ale autoturismului, nefiind constatate nere­guli. Întrucât numitul Pînzar Ioan emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Lui Pînzar Ioan i s-a adus la cunoştinţă că nu mai are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice începând cu data de 17.02.2022, până la soluţionarea cauzei penale, acesta semnând procesul-verbal prin care i se aduce la cunoştinţă acest aspect.

Cititi materialul integral pe obiectivdesuceava.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul din Tg. Frumos, dat pe mâna procurorilor. ANI l-a prins cu fals în declarații. Vatamanu: Probabil vor să vadă dacă am achitat impozitele și taxele aferente

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și ...