Acasă » Administratie » Primarul Pașcaniului ne povestește cum se plimbă la Guvern, fără concluzii
Sursa: Facebook/Marius Pintilie

Primarul Pașcaniului ne povestește cum se plimbă la Guvern, fără concluzii

O nouă ieșire, de lucru pare să fie, a primarului Municipiului Pașcani Marius Pintilie ridică, din nou, semne de întrebare. Într-o postare pe rețelele de socializare edilul șef explică faptul că a mers în cursul zilei de astăzi la Guvernul României. A fost însoțit, a discutat pe proiecte cu finanțare prin PNRR etc. dar nu ne spune concluzia pe proiecte în urma acestei vizite. Doar… vizite! Iată ce postează Pintilie:
„Astăzi am fost la sediul Guvernului României, unde însoțit de Secretarul General Adjunct al instituției, pășcăneanul Lucian Rusu, am avut o discuție (?!) la Ministerul Mediului pe tema celor două proiecte pe care Municipiul Pașcani le are cu finanțare prin P.N.R.R. Este vorba de înființarea Centrului prin Aport Voluntar (C.A.V.) și despre construirea celor 50 de insule ecologice (?!).
După această întâlnire am mers la Compania Națională de Investiții, unde am fost primiți de către doamna Director, Manuela Pătrăşcoiu, subiectul de discuție fiind stadiul de implementare a celor trei proiecte finanțate de C.N.I.: bazinul de înot, baza sportivă și creşa (?!)”, este postarea fabuloasă de lucru al primarului Municipiului Pașcani.
Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă. În puținele deplasări de lucru la Guvern pentru atrageri de fonduri, la fel, primarul Marius Pintilie nu a putut explica și concretiza dacă a venit sau nu cu rezultate. Doar deplasări!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. Pașcani angajează auditor intern cu program part-time

S.C. CLP ECOSERV S.R.L., anunță public dorința de extindere a echipei prin angajarea unui Auditor ...