Acasă » Administratie » Probleme la Pașcani cu privire la demararea lucrărilor prin fonduri europene. Pașcaniul riscă să nu mai aibă bani de investiții?
pmp

Probleme la Pașcani cu privire la demararea lucrărilor prin fonduri europene. Pașcaniul riscă să nu mai aibă bani de investiții?

Prognozele bugetare par să dea bătăi de cap actualei conduceri a municipiului Pașcani. Municipalitatea riscă să aibă probleme serioase din punct de vedere bugetar dacă actuala conducere nu ia măsuri urgente cu privire la situația lucrărilor finanțate din bani externi.

În altă ordine de idei, primăria nu reușește să se încadreze în termene pentru a duce la bun sfârșit proiectele europene. Acest lucru ar duce la angajarea bugetară a primăriei pe obiectivele respective, fapt ce ar avea ca rezultat incapacitate de plată.

Consilierul local PSD, Dumitru Pantazi a atras atenția în acest sens de o perioadă de timp și în urma documentelor prezentate de primărie cât și a discuțiilor purtate cu aceștia reiese că, spune el, situația bugetară cât și cea a proiectelor este îngrijorătoare. Mai mult, spune Pantazi, Primăria Pașcani riscă să intre în incapacitate de plată dacă nu se iau măsuri urgente.

Edilul local a fost contrazis de administratorul public. Claudiu Bodoașcă a replicat faptul că până la sfârșitul anului vor fi respectate toate termenele la care face referire Pantazi.

Mai multe pe acest subiect puteți urmări în știrea video de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...