Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Probleme MAJORE in cazul unui viscol pentru suburbii. Parazapezi inutili achizitionati de Primaria Pascani
pmp

FOTO | Probleme MAJORE in cazul unui viscol pentru suburbii. Parazapezi inutili achizitionati de Primaria Pascani

 

Spre sfarsitul anului trecut, Primaria Pascani a achizitionat zeci de metri liniari de plase  parazapezi cu scopul de a fi amplasate in diferite zone a municipiului in caz de viscol si ninsori. Culmea, in doar cateva ore de vant si viscol, o serie de strazi din suburbii au fost acoperite de zapada, asta desi utilajele de deszapezire si-au facut treaba. Modul in care au fost amplasate acele plase menite sa blocheze depunerea omatului pe sosele, sau chiar calitatea lor, lasa de dorit.

 

 

Un exemplu in acest sens este strada Morilor din Pascani care duce spre suburbia Sodomeni. In zonele locuite, unde sunt construite case, nu sunt probleme in trafic. Imediat ce treci de acele locuinte, zapada este depusa de vant pe sosea. Nu este singura suburbie cu astfel de probleme. Mai mult, plasele sunt rupte, deteriorate si nu par a fi noi. Surse din Primarie au precizat pentru jurnalulregional.ro faptul ca au fost amplasate plase vechi iar majoritatea celor achizitionate recent sunt depozitate, pentru a nu fi deteriorate.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...