Acasă » Administratie » Proces de vaccinare greoi la Pașcani. Cetățenii sunt direcționați către alte localități din lipsă de vaccinuri

Proces de vaccinare greoi la Pașcani. Cetățenii sunt direcționați către alte localități din lipsă de vaccinuri

Foarte mulți cetățeni din Pașcani și-au manifestat interesul de a se vaccina împotriva virusului Covid-19. Printre doritori, cele mai multe persoane sunt de vârsta a treia.

Problema este că la nivel local, la Centrul de vaccinare, stocul de vaccinuri sunt epuizate destul de repede. În altă ordine de idei, cei care doresc să se vaccineze trebuie să se îndrepte către alte centre din localitățile apropiate cum ar fi Târgu-Frumos sau Hârlău. Însă și aici, numărul vaccinurilor sunt limitate. Primarul Marius Pintilie a precizat în conferința de presă susținută ieri la Primăriei că nu sunt probleme de funcționare pe Centrul de vaccinare de la Pașcani, sunt probleme la stocuri.

”Lucrurile merg înainte la Primăria Pașcani. Am semnat contractul cu Palatul Cantacuzino, este o veste extraordinară pentru comunitatea noastră. La Școala Iordache Cantacuzino au început lucrările. Cât am lipsit domnul viceprimar a ținut lucrurile sub control la Primărie, totul a continuat ca și cum eu nu aș fi lipsit. La Centrul de vaccinare lucrurile funcționează. Transmit un mesaj către pășcăneni, ca să se înțeleagă foarte bine: ne dorim să facem mai multe centre de vaccinare la Pașcani dar, deocamdată, acest lucru nu este posibil deoarece așteptăm mai multe vaccinuri care să fie redirecționate către municipalitate. Am făcut o solicitare către domnul prefect ca în măsura posibilităților să putem deschide un al doilea flux de vaccinare la același centru de vaccinare din Pașcani și dacă este cazul încă un centru de vaccinare suplimentar. Așteptăm deocamdată decizia celor de la Iași”, a declarat primarul Marius Pintilie.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Alexandru Muraru: Premieră în România – bursele elevilor vor fi plătite de la bugetul de stat

Deputatul PNL Alexandru Muraru afirmă că, pentru prima oară după 1990, bursele elevilor vor fi ...