Acasă » REGIONAL » Moldova » Proiect pentru amenajarea unui parc cu teren sportiv și muzeu în comuna Todirești
thomplast

Proiect pentru amenajarea unui parc cu teren sportiv și muzeu în comuna Todirești

Proiect interesant pentru todireșteni. Primarul comunei Ovidiu Droancă are în vedere să amenajeze un parc cu mobilier necesar, cu teren sportiv dar și un Muzeu al satului. Suprafața unde urmează a fi implementat proiectul a fost deja identificată însă se află în custodia celor de la Ocolul Silvic Pașcani. Cum administrația locală nu mai deține teren în proprietate, edilul șef a început discuțiile cu reprezentanții Ocolului Silvic în vederea concesionării. Este vorba despre o suprafață de 80 ari aflată în zona „Satul Nou” din localitate.

Citește și: Lucrări edilitari gospodărești în comuna Todirești. Pregătiri pentru noul an școlar și extindere energie electrică

„Avem făcută deja o adresă către Ocolul Silvic Pașcani în vederea concesionării unei suprafețe de 80 ari de pământ în zona pădurii de pe Satul Nou. Dorim să amenajăm un parc cu mobilier specific, teren de sport dar și un Muzeu al satului. Clădirea unde urmează a fi amenajat muzeul exsită pe terenul respectiv și după achiziționare o vom consolida și înfrumuseța.

Cei de la Ocolul Silvic se ocupă deja de expertiză în vederea demarării actelor pentru a o achiziționa prin aprobare de Consiliu Local. În condițiile în care nu mai avem teren în proprietatea Primăriei am apelat la această măsură pentru a putea aduce un plus valoare localității noastre”, a declarat primarul comunei Todirești, Ovidiu Droancă.

Citește și: Lucrări premergătoare pentru asfaltarea unor străzi în comuna Todirești

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr înjunghiat mortal la Neamț. Agresorul a sunat la 112 și și-a anunțat fapta

Atac sângeros în județul Neamț. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat. ...