Acasă » REGIONAL » Moldova » Ședință ordinară la Pașcani cu doar 6 proiecte pe ordinea de zi
nomad
Sala multifunctionala

Ședință ordinară la Pașcani cu doar 6 proiecte pe ordinea de zi

Primarul Municipiului Pașcani a convocat consilierii locali în ședință ordinară de Consiliu Local Municipal. Aceasta va avea loc pe data de 31 martie, începând cu ora 10.00, în sala de spectacole din cadrul Primăriei. Pe ordinea de zi se găsesc 6 proiecte de hotărâre. Este vorba despre acordarea mandatului special reprezentantului Mun. Pașcani în vederea exprimării votului AGA ARSACIS, constituirea Comisiei tehnice de organizare a circulației în oraș, delegarea serviciului de transport către SC CLP ECO SERV, etc. Vă redăm proiectele integrale de hotărâre aflate pe ordinea de zi:

Proiect de HOTARARE privind acordarea mandatului special reprezentantului Municipiului Pașcani în vederea exprimării votului în AGA ARSACIS cu privire la aderarea Municipiului Roman, Jud. Neamț la Asociaţia Regională a Serviciilor de Apă Canal Iaşi-ARSACIS și completarea în acest sens a Actului Constitutiv și Statutului Asociației ARSACIS, respectiv acordarea de mandat special în vederea actualizării, modificării și completării Actului Constitutiv și Statutului Asociaţiei Regionale a Serviciilor de Apă Canal Iaşi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind constituirea comisiei tehnice de organizare a circulației în Municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane în municipiul Pașcani prin atribuire directă către S.C. CLP ECOSERV S.R.L. – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind privind modificarea si completarea coloanelor 8 şi 10 din Anexa nr. 1 la H.C.L. 239 din data de 16.12.2019, prin actualizarea valorii de inventar aferentă imobilului „Construcţie CT, str. Ceferiştilor, nr. 3”, având nr. de inventar 671, aflat în proprietatea publică a Municipiului Paşcani, judeţul Iaşi, prin adăugarea valorilor investiţiilor efectuate în conformitate cu procesul verbal nr. 3838/09.12.2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind închirierea prin atribuire directă a pășunilor, proprietate privată a Municipiului Pașcani aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Pașcani, pentru folosirea eficientă a acestora, în baza cererilor crescătorilor de animale, persoane fizice sau juridice având animalele înscrise în Registrul naţional al exploataţiilor(RNE), membri ai colectivităţii locale sau care au sediul social pe teritoriul Municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind reînființarea cinematografului Pașcani ca activitate a Casei de Cultută Mihail Sadoveanu Pașcani – initiatori Consilierii locali PNL – Pintilie Marius – Nicolae, Bodoașcă Mihai – Claudiu,  Dandu Alexandru – Ionut, Conache Eduard – Catalin, Nemțanu Constantin, Danu Ioan (Dezbatere)

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria Pașcani a finalizat procedurile pentru dezinfecția scărilor de bloc

Primăria Pașcani a reușit să finalizeze procedurile de achiziții pentru activitățile de dezinfecție a scărilor ...