Acasă » Administratie » Sponsorizări importante pentru ca activitățile de iarnă să aibă loc la Pașcani | VIDEO

Sponsorizări importante pentru ca activitățile de iarnă să aibă loc la Pașcani | VIDEO

Din cauza constrângerilor financiare, actuala conducere a Primăriei Pașcani a trebuit să restrângă cheltuielile cu evenimentele prilejuite spre sfârșit de an. Primarul Marius Pintilie și viceprimarul Cristian Rățoi au apelat la oamenii de afaceri din Pașcani să sponsorizeze cu bani pentru ca trei activități să poată avea loc. Este vorba despre „Cupa lui Moș Crăciun la Fotbal”, „Primirea Colindătorilor” și „Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă”.

Mai multe firme din Pașcani au răspuns apelului și au donat diferite sume de bani. Printre sponsori s-a numărat și viceprimarul Cristian Rățoi cât și primarul Marius Pintilie. Potrivit lui Rățoi, în urma unei ședințe de lucru unde s-a analizat sumele virate pentru organizarea evenimentelor respective s-a ajuns la concluzia că toate cele trei evenimente vor fi organizate. „S-au primit sponsorizări și se mai poate să se facă sponsorizări și în această săptămână.

Se vor face contracte și fiecare va putea opta pentru ce activitate face sponsorizarea. Primul eveniment va fi pe data de 16 – 17 decembrie „Cupa lui Moș Crăciun la Fotbal”. Apoi, cel de al doilea, pe data de data de 21 decembrie când va fi și o ședință de Consiliu Local și vor fi invitați consilierii la primirea colindătorilor la primărie. Ultimul, în data de 29 decembrie, va fi „Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă”, a declarat Cristian Rățoi.

Au contribuit până acum societățile: Rompak cu suma de 50.000 lei, Kosarom cu 5.000 lei, Tecocris cu 4.000 lei, Marvio – 4.000 lei, Auto Trans – 5 000 lei, Simba Group – 5.000 lei, Lorimer cu 4.000 lei, Ungureanu Trans cu 10.000 lei și firma Euro Beton cu 5.000 lei.

Primarul Marius Pintilie a sponsorizat și el cu suma de 5.000 lei și viceprimarul Cristian Rățoi cu 8.000 lei. „Mulțumesc pe această cale tuturor sponsorilor care vor fi amintiți la deschiderea evenimentelor. Dacă vor mai rămâne bani se vor face pachețele de la Moș Crăciun și vor fi împărțite copiilor din Pașcani”, a mai spus Cristian Rățoi.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...