Acasă » REGIONAL » Moldova » Tineri fără permis surprinși la volan de polițiștii din Târgu Frumos
nomad

Tineri fără permis surprinși la volan de polițiștii din Târgu Frumos

 La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos sau oprit, pentru control, pe raza orașului Târgu Frumos, un autoturism condus de un tânăr, de 22 ani, din oraș.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat faptul că numărul provizoriu de înmatriculare al autoturismului era expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au oprit, pentru control, în comuna Crucea, un autoturism condus de un alt tânăr, de 22 ani, din comuna Lungani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Demersuri privind amenajarea noului Cimitir Municipal. Enoriași supărați că nu au mii de euro pentru un loc de veci

Pași mărunți în demersurile privind amenajarea noului cimitir din municipiul Pașcani. De câțiva ani de ...