Acasă » REGIONAL » Moldova » Tineri fără permis surprinși la volan de polițiștii din Târgu Frumos
thomplast

Tineri fără permis surprinși la volan de polițiștii din Târgu Frumos

 La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos sau oprit, pentru control, pe raza orașului Târgu Frumos, un autoturism condus de un tânăr, de 22 ani, din oraș.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat faptul că numărul provizoriu de înmatriculare al autoturismului era expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au oprit, pentru control, în comuna Crucea, un autoturism condus de un alt tânăr, de 22 ani, din comuna Lungani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vortexul polar se schimbă radical. Temperaturile ajung la un minim istoric. Vremea se schimbă în 10 zile

Vortexul polar trece prin schimbări radicale în această perioadă, iar acest lucru se va reflecta ...