Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Electoratul pășcănean a votat Klaus Iohannis în primul tur. Liberalii pășcăneni au comentat rezultatul
nomad

VIDEO | Electoratul pășcănean a votat Klaus Iohannis în primul tur. Liberalii pășcăneni au comentat rezultatul

Liderii PNL Pașcani au ieșit astăzi în conferință de presă și au mulțumit pășcănenilor care au pus ștampila la vot pe candidatul liberal Klaus Iohannis. Președintele PNL Marius Pintilie a precizat în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii că rezultatul obținut la nivelul municipiului Pașcani nu este unul foarte bun, ci un rezultat bun. Acesta a spus că rezultatul la alegerile prezidențiale obținut în municipiu este o noutate, fiind pentru prima oară când după anii `90 pășcănenii votează în primul tur într-un procent mare cu PNL-ul.

”Mulțumesc celor care au ieșit la vot. Pășcănenii sunt interesați de ceea ce se întâmplă pe plan politic la nivel național cât și local. Ne așteptăm în continuare ca prezența la vot să fie la fel de mare și în turul doi. Vom continua campania și în aceste două săptămâni. Sperăm într-o victorie. Efortul nostru se va concentra pentru alegerile locale de anul viitor. Vom continua mai motivați”, a precizat printre altele Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

”Trendul de la alegerile europarlamentare s-a menținut. La alegerile de duminică s-au prezentat mai mulți pășcăneni. Lumea a înțeles că votul lor este foarte important. Sperăm într-un procent mai mare în turul doi”, a precizat și liberalul Claudiu Bodoașcă. Concluzia celor de la PNL este că populația a ales să voteze o schimbare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Demersuri privind amenajarea noului Cimitir Municipal. Enoriași supărați că nu au mii de euro pentru un loc de veci

Pași mărunți în demersurile privind amenajarea noului cimitir din municipiul Pașcani. De câțiva ani de ...