Acasă » REGIONAL » Pascani » Un consilier local atrage atentia asupra serviciilor de proasta calitate a celor de la E.ON. Pascanenii sunt revoltati
pmp
Foto Economica.net

Un consilier local atrage atentia asupra serviciilor de proasta calitate a celor de la E.ON. Pascanenii sunt revoltati

 

Probleme tot mai mari in sistemul de alimentare cu energie electrica din zona Garii –  Pascani cat si suburbii.

Faptul ca sunt foarte multe pene de curent, ca lucratorii E.ON nu intervin la timp pentru remedierea avariilor din retea, i-a revoltat pe cetateni. La sfarsitul sedintei extraordinare de astazi, consilierul local PSD Vasile Avramiuc a facut o declaratie publica pe aceasta tema.

 

Alesul local a explicat faptul ca pascanenii sunt extrem de nemultumiti. „Oamenii spun ca aparatura electrocasnica din locuinte, centralele etc. sunt deteriorate din cauza penelor de curent. Cei de la E.ON nu pot fi contactati pentru remedierea acestor probleme. Nu s-au facut investitii in sistem, au servicii de proasta calitate si in loc sa-l imbunatateasca tot profitul merge pe salarii care sunt foarte mari. Cei de la E.ON nu-si respecta abonatii. Cetatenii sunt revoltati si spun ca vor recurge la actiuni de protest”, a precizat consilierul local PSD, Vasile Avramiuc.

 

Prin cele precizate, alesul local a dorit sa traga un semnal de alarma tocmai pentru a se evita actiuni neplacute din partea pascanenilor. Mentionam faptul ca de o perioada de timp au loc intreruperi de energie electrica in mai multe zone din municipiu. Pana la remedieri trec ore intregi iar atunci cand se incarca reteaua au loc socuri puternice.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...