Acasă » REGIONAL » Pascani » Un proiect de aproximativ 80 miliarde de lei vechi, in prag de finalizare in comuna Vanatori
primar constantin lupu jurnalul regional

Un proiect de aproximativ 80 miliarde de lei vechi, in prag de finalizare in comuna Vanatori

In aproximativ doua saptamani de zile, conducerea Primariei Vanatori va face receptia la un proiect in valoare de 80 miliarde de lei vechi. Potrivit primarului Constantin Lupu (FOTO), proiectul a fost accesat la inceputul anului 2015 prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, si urmeaza a fi finalizat in luna iunie – la termen. „Proiectul accesat de catre noi face referire la modernizarea drumurilor de interes local. Este vorba despre o lungime de 9,6 km de drum in comuna. La ora actuala se lucreaza la finisare rigoli. Este o lucrare extrem de necesara pentru comuna noastra”, a declarat primarul comunei Vanatori, Constantin Lupu.

Edilul sef a mai precizat faptul ca in curs se afla o licitatie pentru reabilitarea si modernizarea Scolii Gimnaziale din Vanatori dar si a Scolii Generale din satul Hartoape. „Proiectele din cele doua sate sunt demarate tot prin PNDL. Proiectul pentru reabilitarea si modernizarea scolii din Vanatori are o valoare de 22 miliarde de lei vechi in timp ce pentru unitatea de invatamant din Hartoape are o valoare de 14 miliarde de lei vechi. Toata documentatia a fost acceptata la finantare iar la ora actuala ne aflam in stadiul de licitatii”, a conchis primarul comunei Vanatori.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...