Acasă » REGIONAL » Pascani » O serie de proiecte importante pentru comuna Valea Seaca incep a fi derulate. Altele sunt in prag de finantare
SONY DSC

O serie de proiecte importante pentru comuna Valea Seaca incep a fi derulate. Altele sunt in prag de finantare

Vesti bune pentru cetatenii comunei Valea Seaca. Primarul comunei, Gheorghe Baiceanu (FOTO) a precizat faptul ca a finalizat licitatia la proiectul privind reabilitarea si modernizarea Gradinitei din Valea Seaca dar si la reabilitarea Paraului Recea Topile –la Radu, asa dupa cum este cunoscuta in zona.

Potrivit edilului sef, la scurt timp dupa semnarea contractului pentru proiectul Gradinitei din Valea Seaca, au si inceput lucrarile. O problema insa ramane la proiectul Paraului Recea. „S-a reusit sa finalizam cu licitatiile la cele doua proiecte de reabilitare si modernizare a Gradinitei din Valea Seaca cat si a Paraului Recea. Am reusit sa deschidem santierul de lucrari la Gradinita insa nu si la celalat proiect. La licitatia facuta pentru reabilitarea Paraului Recea sunt facute contestatii de catre alte firme participante. Mai dureaza pana se rezolva cu solutionarea lor. In afara de cele doua obiective, mai avem depuse alte proiecte la Ministerul Dezvoltarii. Este vorba despre: reabilitarea si modernizarea scolii din satul Topile, a gradinitei din satul Topile, reabilitare iluminat public, un alt proiect de reabilitare a doua poduri din satul Contesti – Parau Contasca, proiect de asfaltare a 6,2 km de drum cele trei sate componente comunei Valea Seaca. Avem certitudinea, in urma demersurilor facute ca modernizarea si reabilitarea scolii si gradinitei din satul Topile vor fi prinse la finantare. Vom insista la ministerele de stat si cu celelalte proiecte si nu numai”, a incheiat primarul comunei Valea Seaca, Gheorghe Baiceanu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...