Acasă » REGIONAL » Moldova » Un tânăr din Târgu Frumos a decedat în timp ce încerca să scape cu un motociclu de polițiști

Un tânăr din Târgu Frumos a decedat în timp ce încerca să scape cu un motociclu de polițiști

Accident TERIBIL, aseară, în orașul Târgu Frumos. Un tânăr care conducea un motociclu s-a izbit mortal de un stâlp. Potrivit anchetatorilor, un echipaj de poliție a efectuat o semnalizare regulamentară de oprire a tânărului moment în care acesta a accelerat pentru a scăpa de agenți. În timp ce s-a trecut la urmărire lui, într-o curbă, conducătorul a pierdut controlul și s-a izbit frontal într-un stâlp.

„La data de 18 Iulie ac, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Tg. Frumos au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui motociclu, care se deplasa pe raza orașului Tg. Frumos. Întrucât tânărul și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa în trafic. Intr-o curba acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp. Politistii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor tânărului, însă acesta a decedat. In cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui auto neînmatriculat, conducerea unui auto cu permis de conducere necorespunzator categoriei de vehicul condus și ucidere din culpă”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

  1. Acești Mafioți Criminali de Milițienii trebuie să plătească cu moartea. Acești indivizii au omorât m-ai mulți tinerii din comuna marlaneasca Tg Frumos. Aștept război civil. Vreau să mănânc inimă de milițian.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...