Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | FOTO | Mobilizare EXEMPLARĂ pentru Nicoleta. Un grup de tineri au reușit să strângă o sumă impresionantă de bani. MESAJE DE SUSȚINERE

VIDEO | FOTO | Mobilizare EXEMPLARĂ pentru Nicoleta. Un grup de tineri au reușit să strângă o sumă impresionantă de bani. MESAJE DE SUSȚINERE

Un grup de tineri au reușit să se mobilizeze exemplar pentru a o ajuta pe Nicoleta Florentina Coman, elevă a Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, diagnosticată cu o boală cruntă. Investigațiile medicale necesare nu pot fi făcute în țară ci de o echipă medicală specializată din Turcia. Pentru acest lucru tânăra are nevoie de o susținere financiară importantă iar familia nu reușește să-i ofere această șansă la viață.

Colegii și prietenii Nicoletei s-au mobilizat pentru a o sprijini. Efortul lor cât și al celor care au făcut donații este unul demn de lăudat. 30 de tineri au mers în această perioadă prin frig, cu o urnă pe străzile din Pașcani, în care au solicitat oamenilor simpli să participe, atât cât își permit ei, cu bani la campania intitulată „Împreună pentru Nicoleta”. Efortul lor a dat roade. Au reușit să strângă o sumă de circa 10.000 lei și campania continuă.

„Mă numesc Bârsan Sabina Ștefania, organizatoarea grupului de tineri care se ocupă de strângerea de donații pentru Nicoleta. Sper să o putem ajuta din tot sufletul. Suntem 30 de persoane care încearcă să o ajute prin strângere de fonduri. S-au strâns sume enorme. Au donat persoane cu vârsta de la 9 ani și până la 87 de ani. Suntem mândri de acest lucru și sperăm să o vedem pe Nicoleta că va ajunge acasă pe picioarele ei și că va zâmbi alături de noi. Suntem mândri că am putut să o ajutăm și că o putem face în continuare”, a precizat inițiatoarea campaniei de ajutorare, tânăra Sabina. Potrivit acesteia, în primele 24 ore de la înființare grupului „Împreună pentru Nicoleta” s-au strâns 15.000 dolari iar până în prezent s-a mai adunat suma de 70.000 euro. La această campanie s-a alăturat și viceprimarul municipiului Pașcani Cristian Rățoi. Edilul și-a donat salariul pe o lună și i-a sprijinit pe cei 30 de tineri în campania inițiată. „O așteptăm pe Nicoleta acasă!”, este mesajul colegilor.

 

Cei care doresc să participe la sănătatea Nicoletei pot face donații în conturile: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela.
CU CAT AVEM MAI MULTE DISTRIBUIRI CU ATAT VA AJUNGE LA CAT MAI MULTE PERSOANE SI POATE AJUNGE SI LA PERSOANELE CARE O POT AJUTA!

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dragobete, 24 februarie – Astăzi se sărbătorește ziua îndrăgostiților în varianta românească

Astăzi se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în varianta ei românească. Sărbătoarea e cunoscută sub denumirea de ...