Acasă » Administratie » VIDEO | Pașcaniul, învăluit în mizerie și praf. Cetățeni revoltați pe actuala administrație
pmp

VIDEO | Pașcaniul, învăluit în mizerie și praf. Cetățeni revoltați pe actuala administrație

Pășcănenii devin tot mai revoltați pe actuala conducere a Primăriei Pașcani și a modului în care înțeleg să facă curățenie în municipiu. După ce primarul Marius Pintilie a refuzat să strângă de pe străzi materialul antiderapant la timp de frică să nu ningă din nou, iar vântul a ridicat toată mizerie prin municipiu, acum oamenii spun că nimeni nu trage la răspundere pe cei care execută lucrări de apă și canalizare.

Mai precis, în urma acestora rămân grămezi de pământ cu praf fără ca firma să fie măcar atenționată să strângă în urma lor.

Un caz revoltător s-a petrecut în aceste zile pe Aleea Mihai Eminescu, din vale. Locuitorii ne-au transmis o filmare când un utilaj de măturat stradal a învăluit cartierul în praf în încercarea de a curăța aleea.

„Uitați cum se mătură la Pașcani! Înghițim praf că ei nu-s în stare să dea cu niște apă înainte de a mătura. Unde mai punem că la un vânt toate blocurile sunt în ceață de praf și mizerie. Am înțeles că se fac lucrări s-au că s-au făcut dar nu interesează pe nimeni de la primărie dacă ăștia care au lucrat au strâns în urma lor? Pe unde au săpat au lăsat niște șanțuri de îți rupi roțile la mașină. Că pe acolo, prin ele trebuie să treci, că au făcut sensuri unice. Să pună și ei niște pietre ceva. Poate reușiți să faceți o știre să vadă și primarul cum se trăiește la Pașcani”, a precizat pășcăneanca sau pășcăneanul care ne-a trimis video-ul, fără să-și dea numele.

Am încercat astăzi să-l contactăm pe primarul Marius Pintilie și pe acest subiect însă edilul șef nu discută cu presa incomodă. Mai multe în video de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...