Acasă » Administratie » Efectele campaniei electorale și a alianței PSD cu P.V. la Pașcani. Pintilie reabilitează un spațiu de joacă care refuza măcar să-l repare
pmp

Efectele campaniei electorale și a alianței PSD cu P.V. la Pașcani. Pintilie reabilitează un spațiu de joacă care refuza măcar să-l repare

După trei ani de zile în care Jurnalul Regional a scris în repetate rânduri că un spațiu de joacă prezintă un real pericol pentru copii și că necesită urgent ca primăria să intervină măcar cu reparații, abia acum, în campanie electorală, primarul ia măsuri.

Este vorba despre spațiul de joacă din apropierea străzii Mihai Eminescu din Vale, mai precis cel din spatele blocurilor situate vizavi de Biserica Sf. „Vineri”. Echipamentele de joacă pentru cei mici se aflau într-o stare de degradare de nedescris. Cuie, șuruburi ieșite din îmbinări, leagăne legate cu sârmulițe, tobogane sparte cu trepte de cățărare rupte sau lipsă, etc. forma spațiul de joacă în care cei mici se bucurau alături de părinți sau bunici.

În repetate rânduri actuala conducere a primăriei a fost sesizată de aceste probleme chiar de către noi și de fiecare dată evitau să intervină măcar pentru a scoate sau îndepărta acele cuie sau șuruburi or alte pericole pentru cei mici.

Citește și:

FOTO | Parcurile GROAZEI la Pașcani. Copii supuși să-și riște sănătatea în câteva spații de joacă existente

PSD critică, Pintilie se conformează la treabă. Parcul de 1 milion de euro din zona Vale – Pașcani, amenajat cu două bănci

Asta până astăzi când, primarul Marius Pintilie alături de o echipă de la primărie, cu utilaje, au demonstrat celor din zonă care sunt forțele administrative. De dimineață au ridicat grozăviile din zonă semn că spațiul de joacă va fi reabilitat. Candidatul PNL a și vorbit cu oamenii, a coborât printre ei din primărie explicându-le că administrația PNL se preocupă de cei mici.

Evident, acțiunea primarului are un obiectiv clar: atragerea de voturi în zonă! Asta probabil mai ales că și președintele Partidului Verde (PV) de la Pașcani, Lică Dumitriu locuiește în apropiere. Cum Dumitru Pantazi a reușit să-și mărească șansele prin alianța cu P.V., cel mai probabil contracandidatul său a gândit să folosească resursele primăriei pentru a obține și el ceva în plus. De altfel, nu se știe care este  explicația pentru care după atâția ani în care presa a scris de problemele din zonă abia acum primarul se întoarce cu fața spre cetățeni.

Am încercat să-l contactăm telefonic pe primarul Marius Pintilie pentru un punct de vedere, însă, ca de obicei, acesta nu răspunde presei incomode.

„Oricum ceea ce face acum este electoral. Patru ani de zile nu a făcut nimic! În afară de spațiul de joacă de la Mârzasca nu a făcut absolut nimic. Acum deodată este interesat de spațiul de joacă de acolo”, a replicat pentru Jurnalul Regional Dumitru Pantazi.

„Mai sunt trei săptămâni de zile până la alegeri și bineînțeles că încearcă orice ca să adune voturi. Dar cum rămâne și cu Parcul de la Riama pentru care a vrut să cheltuie 1 000 000 euro, proiect respins pentru că evaluările nu au fost făcute corect? Dar eu cred că oamenii s-au lămurit cu el (primarul Marius Pintilie – n.r.)”, a declarat Dumitru Pantazi, contactat telefonic pe acest subiect.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...