STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Zeci de amenzi la Festivalul Folcloristica de la Ruginoasa. Sofer sprituit, prins de politisti
pmp

Zeci de amenzi la Festivalul Folcloristica de la Ruginoasa. Sofer sprituit, prins de politisti

In cele doua zile de sarbatoare din comuna Ruginoasa, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, comercializării ilegale de animale, neregulilor pe linierutieră, infracţiunilor de furt și asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă civică.

De asemenea, cu ocazia manifestării culturale FESTIVALUL FOLCLORISTICA, polițiștii au acționat pentru menținerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă civică, pe raza comunei Ruginoasa. Au fost legitimate 140 de persoane, verificate 11 mijloace hipo și controlate 66 de autovehicule. Au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.802  de lei, dintre care 47 conform OUG 195/2002, 33 conform Legii 61/1991, 3 conform Legii 12/1990, 1 conform HG 984/2002 și 1 conform altor acte normative. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere.

Totodată, a fost constată o infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Spre exemplu, un bărbat de 66 de ani, din muncicipiul Iași, a fost depistat conducând un autoturism pe D.N. 28 A, pe raza comunei Ruginoasa, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...