Acasă » REGIONAL » Pascani » Accident teribil în cea mai periculoasă intersecţie din Paşcani

Accident teribil în cea mai periculoasă intersecţie din Paşcani

Accident teribil în cea mai periculoasă intersecţie din Paşcani. Este vorba despre cea de la Spitalul Municipal din oraș. Aproape de orele nopții, o autoutilitară a intrat în coleziune cu o mașină de pompieri ce se deplasa la o intervenție, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Unul dintre șoferi se află în stare gravă la un spital din Iași. Mașinile au fost distruse, autospeciala ajungând într-un perete din unitate medicală din Pașcani.

Accident rutier în centrul Pașcaniului. În stare gravă la un spital din Iași a ajuns șoferul unei autoutilitare după ce nu a acordat prioritate de trecere și mai ales nu a oprit la semnalele acustice și luminoase a unei mașini de pompieri ce se deplasa la un incendiu de vegetație.

În urma impactului, mașinile au fost grav avariate,  autospeciala a fost proiectată într-un perete al Spitalului Municipal, peste un trotuar. De asemenea, autoutilitare a fost făcută zob până la jumătate.

Şoferul autoutilitarei, în vârstă de 23 ani, de loc din Gorj, a scăpat cu viață, dar cu răni severe la cap și picioare fiind nevoie de intervenția mașinii de descarcerare de la Pompieri. Pompierul în vârstă de 41 ani a scăpat cu răni ușoare. Mai multe informatii AICI

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...