Acasă » REGIONAL » Iasi » Astazi incepe marsul pentru autostrada Iasi – Tg. Mures. Pascanenii sunt asteptati sa ia parte
pmp

Astazi incepe marsul pentru autostrada Iasi – Tg. Mures. Pascanenii sunt asteptati sa ia parte

Membrii organizației PNL Pașcani invita să participați la marșul „Împreună pentru Autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș”. Pascanenii sunt așteptați, cu mașina sau motocicleta personală, sâmbătă dimineață, la ora 8:30, în parcarea de vis-a-vis de stația Rompetrol de pe str. Moldovei (ieșirea spre Gâștești), pentru a se alătura coloanei ce vine de la Iași, destinația fiind Târgul Neamț.
„Vă așteptăm alături de noi și de ceilalți cetățeni ce vor participa la acest marș, pentru a atrage atenția asupra faptului că Moldova trebuie să aibă o autostradă de legătură cu celelalte regiuni, element crucial în dezvoltarea economica a acesteia”, precizeaza cei de la PNL Pascani.

Potrivit organizatorilor, astazi, incepand cu ora 11.00 s-a plecat din fata Palatului Culturii la Ungheni. Aici sunt intampinati primarii din stanga si din dreapta Prutului. Mai apoi coloana de masini va reveni a Iasi iar sambata dimineata, la ora 07.00 se va porni din Piaţa Unirii spre Targu Mu­res. In jurul orei 08.30 coloana va trece prin Pascani unde sunt asteptati sa ia parte si cetateni din zona. Se va face o escala la peste noapte la Topliţa iar duminica se face oprirea in Targu Mures.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...