Acasă » REGIONAL » Moldova » Cetățenii din Blăgești cer condiții civilizate de trai. Izvor de nemulțumiri pe rețelele de socializare

Cetățenii din Blăgești cer condiții civilizate de trai. Izvor de nemulțumiri pe rețelele de socializare

Localnicii din suburbiile municipiului Pașcani sunt revoltați de nivelul de trai în care se află. În urma articolelor publicate de Jurnalul Regional, referitor la o serie de proiecte lăsate în paragină, au apărut și reacții pe Facebook. Pe lângă supărările unor cetățeni din suburbia Boșteni, apar nemulțumiri și în Blăgești. Aici, oamenii cer ca administrația locală să creioneze investiții de bun simț pentru un nivel de trai decent. Iată ce spune un localnic din zonă:
„Trebuia macar un microbuz lasat ,sunt inca navetisti la Blagesti care nu au la 6, la 18, la 19,40 autobuz..sunt lucruri importante de care suntem privati, sala de sport poate fi facuta oriunde, dar platim impozite si taxe pentru conditii precare in 2020. Apa, gaz, strazi lasa de dorit , politicienii promit multe si fac cate un metru de strada la 4 ani. Toata starea de urgenta si de alerta cadrele medicale au fost pedepsite sa faca naveta de 5 ori mai scump, autobuze nu au mai fost din cauza pandemiei..si cate probleme mari nu sunt , altele decat aceasta cladire in paragina…”.
Alte comentarii pe subiectul sălii de sport din Blăgești unde pasc vacile: „Bani aruncati fără rost!!Mai bine dădea acei bani oamenilor săraci!!
„Am trăit sa o vad și pe asta, se duc vacile și trag de fiare, mulțumim incompetenților care au băgat bani în buzunar”
„100.000 de euro =)) in buzunarul cui?”
„Cel mult 10.000 daca au fost băgați, asta daca a avut geamuri și uși că acum nu cred că mai are, e o ruină”.
„La solicitarea Elenei Udrea pe când era BĂSESCU președinte”.
Sunt doar o mică parte din comentariile localnicilor apărute pe rețelele de socializare. Datorită limbajului licențios, au fost selectate pentru publicare doar câteva impresii apărute.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...